Karayoluyla Yunanistan – 4 : Alexandropolis’te Nerede Kalınır?

Alexandropolis’te pek çok üç yıldızlı hotel ve pansiyon ile beş yıldızlı bir hotel var. Bütçe durumunuza göre bunlardan seçebilirsiniz.

Kişisel deneyimlerimiz olan hoteller beş yıldızlı hotel olan Classical Egnatia Hotel ile üç yıldızlı Hotel Erika’dır.

Hotel rezervasyonunuzu www.booking.com sitesinden yapabilirsiniz.

ASTİR EGNATIA HOTEL

1. Bir önceki tarif çerçevesinde denizfenerine geldikten sonra deniz feneri solda kalmak suretiyle aynı güzergahtan sahil boyunca dümdüz gidilir.

2. Yol bitince sağa içeri doğru döner. Bunu takiple beş yüz metre ileride trafik ışıkları görülür.

3. Trafik ışıklarına gelmeden, elli metre geride, sol taraftaki parkın içinde yer alır Hotel. Sola parka girilerek hotele erişilir. (Buradan sola girin : http://bit.ly/APolisEgnatia)

İki kişilik odalar 80 – 120 Euro seviyesindedir. Tüm odalar deniz manzaralıdır. Fiyata kahvaltı dahildir. Ayrıca lobisinde Greek Coffee içmek (bizim Türk Kahvesi) ve yanında sunulan tatlılar oldukça keyiflidir.

Hotel Web Sitesi : http://bit.ly/APolisHotel1

HOTEL ERİKA

Daha ucuz bir alternatif isterseniz, bir önceki tarifte verilen sahile ulaşılan noktada, deniz fenerine daha gelmeden, sağ tarafta köşe bina olarak Hotel Erika görülecektir.

Erika oldukça merkezi bir lokasyondadır. Burada kalırsanız şehri yürüyerek dolaşabilirsiniz. Erika’da kaldığınız taktirde hotelin önündeki yol üzerine boş bulduğunuz bir yere aracınızı park edebileceğiniz gibi, hotelin olduğu binayı geçer geçmez sağa giren yolun sağ kenarı boş bir arsa olup, ücretsiz olarak park edilebilecek bir mekandır.

Fiyatlar iki kişilik oda 75-80 Euro düzeyinde olup, fiyata basit bir kahvaltı da dahildir.

Hotel Web Sitesi : http://hotelerika.gr/

Genel olarak Alexandropolis’te 30-40 Euro’dan başlayan fiyatlarla iki kişilik oda bulmak olasıdır. Bkz : http://www.Booking.com

Son Güncelleme : 31 Ağustos 2014

About Tanol Türkoğlu

....
Bu yazı Alexandropolis, Hotel, Yunanistan içinde yayınlandı ve , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın